Briefing

Voor ADG diensten groep ontwikkelde ik een custom wordpress thema dat gebruik maakt van een aantal custom post types om de content in het cms zo gemakkelijk mogelijk te kunnen aanpassen. De landingpagina springt het meest in het oog. Door het toepassen van schuine vlakken al dan niet in combinatie met css transities wordt een dynamisch fris geheel neergezet.

wordpress website adg dienstengroep

Techniek

De schuine vlakken brengen een extra uitdaging met zich mee. Omdat het een responsive website betreft en de grote oranje stip enigszins op zijn plek moest blijven staan, heb ik gekozen om de plaatsing hiervan op te lossen met wat javascript functies. Het verloop van de schuine lijnen wordt naarmate de pagina minder breed wordt minder.

Hetzelfde geldt voor de bootstrap columns die op de desktop versie naast elkaar staan. De begin positie over de y-as wordt dmv javascript herberekend als de browser wordt geschaald.

Conclusie

Het resultaat is een frisse, gebruiksvriendelijke website die gemakkelijk is uit te breiden zonder dat de gebruiker technische kennis nodig heeft.

Credits

agency: reputations
ontwerp: reputations
redactie: reputations